Gå til indhold
Murermester Stefan Funk står for skæreriet hos Mosaikhjørnet.
Murermester Stefan Funk står for skæreriet hos Mosaikhjørnet.

Pressemeddelelse -

Mosaikhjørnet investerer en halv million kroner i nyt skæreri

Mosaikhjørnet i Glostrup, som leverer flise- og klinkeløsninger til både erhverv og forbrugere, har netop investeret en halv million kroner i et helt nyt skæreri med to nye og moderne maskiner. Skæreriet skal dels gøre arbejdet lettere for håndværkerne og dels bidrage til at udvide virksomhedens produktpalette med trappefliser og sokler.

Efter mange års overvejelser og grundig research på forskellige maskinmuligheder har flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet netop investeret en halv million kroner i et helt nyt skæreri. Skæreriet får adresse ved virksomhedens hovedkontor i Glostrup, hvor der er lejet lokaler til formålet, og Mosaikhjørnet kan således fremadrettet løse flere opgaver in house end hidtil:

- I mange år vi haft andre til at skære vores fliser for os, og det er ofte resulteret i, at vi dels har haft et større materialespild end nødvendigt og dels, at vi har fået forskellige brændinger hjem, hvilket kan give nuance- og størrelsesforskel i fliserne, forklarer direktør i Mosaikhjørnet, Tanja Foged, og fortsætter:

- Så efter flere år med overvejelser og kig på forskellige maskiner i Italien har vi nu besluttet, at vi tager en række skæringsopgaver in house. Det gør nemlig, at vi selv kan styre processen og således sikre en så optimeret arbejdsgang som muligt, der giver de flotteste resultater – uden farveforskel i brændingerne – og ikke mindst minimere materialespil til fordel for både miljø og pengepung, forklarer direktør i Mosaikhjørnet, Tanja Foged.

Officielt åbner det nye skæreri den 15. august 2019, men allerede nu er det kun de sidste finjusteringer af maskinerne, der mangler, før produktionen kan gå i gang. I begyndelsen bliver det virksomhedens murermester Stefan Funck, der bliver ansvarlig for skæreriet, men på sigt forventer Tanja Foged, at der også skal ansættes yderligere:

- I første omgang bliver det Stefan, der står for skæreriet, men i takt med, at vi får flere opgaver ind, og vi har fået testet, afprøvet og tilpasset maskinerne ned til mindste detalje, forventer vi også, at der bliver behov for at ansætte folk, som udelukkende skal sørge for opgaverne i skæreriet, lyder det fra Tanja Foged.

Håndværkerne undgår større skæringer

Skæreriet kommer til at rumme to splinternye maskiner, hvor den ene har til formål at skære virksomhedens storformatfliser, som kan være flere meter både i bredden og højden. Det er nemlig et fliseformat, som virksomheden oplever en stigende efterspørgsel på og derfor også forventer at sælge mere af i fremtiden:

- Vi oplever generelt, at storformatfliser stiger i popularitet, og alt tyder på, at det også fortsætter fremadrettet. Derfor tør vi også godt satse på området, og vi håber på, at vi med den nye maskine gør os endnu mere konkurrencedygtige, når det gælder levering til større byggerier og projekter, da vi nu kan tilbyde at gøre det selv, forklarer Tanja Foged.

Samtidig har investeringen af maskinen til storformatfliser den klare fordel, at håndværkerne ikke længere behøver at stå for skæringerne selv, men i stedet kan overlade opgaven til Mosaikhjørnet, lyder vurderingen fra Stefan Funck:

- Det kan ofte være en større udfordring at skære fliser fint og rigtigt, uden de går i stykker. Det slipper håndværkerne nu for at gøre, og på den måde begrænse materialespildet, hvis der skulle ske en fejlskæring ved en flise til flere tusinde kroner, forklarer han.

Trappeforkanter og sokler 

Den anden maskine, som Mosaikhjørnet har investeret i, kan lave trappeforkanter og sokler. På den måde kan virksomheden fremadrettet skære alle former for fliser til trapper, hvilket giver både Mosaikhjørnet og kunden en utrolig fleksibilitet:

- Med den nye trappemaskine kan vi både producere til vores varelager og på forespørgsler, hvilket gør os væsentlig mere konkurrencedygtige på området. Det gælder ikke alene på grund af fleksibiliteten, men også fordi vi nu kan levere et mere ensartet, fint produkt, da vi står for hele processen, slutter Stefan Funck. 

Emner


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vore medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 25 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Tanja Foged

Tanja Foged

Direktør 43 63 39 00
Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager Sociale medier, samarbejdsaftaler og grafiske projekter 22 65 10 00

Relaterede nyheder