Gå til indhold
Danmarks bedste og vigtigste landshold i 2017 - hvem bliver Danmarks bedste i år?
Danmarks bedste og vigtigste landshold i 2017 - hvem bliver Danmarks bedste i år?

Pressemeddelelse -

Hvem er Danmarks bedste?

Hvem er Danmarks bedste, og hvem skal være med på Danmarks vigtigste landshold?

Nu starter DM i Skills!

Er du gået glip af, hvad DM i Skills går ud på, så er det Danmarksmesterskabet for unge fra samtlige erhvervsuddannelser. Ca. 300 unge deltager i forskellige fag om at blive landets bedste og dernæst at komme med på Danmarks vigtigste landshold, når der skal dystes til World Skills i 2019.

Dette års DM i Skills finder sted på torsdag d. 18. januar i MCH i Herning og afsluttes med en præmieoverrækkelse på lørdag.

”Vi er stolte af at kunne være sponsor igen i år til DM i Skills. Arrangementet giver de unge chancen for at vise deres talenter, og det motiverer og inspirerer unge til at tage en erhvervsuddannelse. Som en af Danmarks største flisevirksomheder, er vi meget interesseret i at fremme erhvervsuddannelserne, så vi sammen kan holde gang i byggebranchen”, siger Klaus Byberg, projektchef og sælger i Mosaikhjørnet igennem snart 35 år. ”Vi støtter op om håndværksfagene og vil gerne være med til at sætte endnu mere fokus på de mange spændende muligheder, man kan med en erhvervsuddannelse”.

Vi ønsker alle deltagerne held og lykke!

DM i Skills er åben for alle interesserede, og der er gratis adgang.

Du kan læse mere her: DM i Skills 2018

Emner


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vore medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 25 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager Sociale medier, samarbejdsaftaler og grafiske projekter 22 65 10 00
Klaus Byberg

Klaus Byberg

Projektchef 23 69 90 58

Relaterede nyheder