Gå til indhold
Danmarks bedste flisemurer 2018, Samuel Birk Axelsen fra Lund & Staun A/S. Foto: Per Daugaard/SkillsDenmark
Danmarks bedste flisemurer 2018, Samuel Birk Axelsen fra Lund & Staun A/S. Foto: Per Daugaard/SkillsDenmark

Pressemeddelelse -

Han er Danmarks bedste flisemurer

I weekenden blev Danmarks bedste i skills fundet efter tre hårde dage i Herning.

Er du gået glip af, hvad DM i Skills går ud på, så er det Danmarksmesterskabet for unge fra samtlige erhvervsuddannelser. Ca. 300 unge deltager i forskellige fag om at blive landets bedste og dernæst at komme med på Danmarks vigtigste landshold, når der skal dystes til World Skills i 2019.

Det blev igen i år statsminister Lars Løkke, der uddelte de fine priser, og som fremhævede i sin tale til deltagerne: "I er alle vindere! Hele Danmark bliver stærkere, når I gør jer umage. Og uanset om I kommer hjem med en førstepræmie, så er I alle vindere", sagde statsministeren ifølge Ritzau.

Samuel Birk Axelsen fra firmaet Lund & Staun A/S i Svenstrup, løb med sejren i vores yndlings kategori, Danmarks bedste flisemurer. Stort tillykke til Samuel og tillykke til alle deltagerne, som nu kan kalde sig Danmarks bedste.  

Danmarks bedste i skills 2018. Foto: Per Daugaard/SkillsDenmark. 

Emner


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vore medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 25 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager Sociale medier, samarbejdsaftaler og grafiske projekter 22 65 10 00

Relaterede nyheder

Relaterede events