Gå til indhold
Smukke og eventyrlige fliser til væggen

Nyhed -

Smukke og eventyrlige fliser til væggen

Elverhøj er en ny fliseserie fra Mosaikhjørnet, som består af smukke fliser til væggen med florlette farver og sirlige mønstre. Inspirationen er hentet fra eventyrets verden.

Mosaikhjørnet lancerer en ny og sagnomspunden serie med fliser til væggen, som giver fornyet inspiration til en fortryllende og kreativ boligindretning. Vægfliserne har nemlig en smuk, fed glasur, der giver et æstetisk og glinsende farvespil.

Fliseserien kommer i fire dugfriske farver – lige fra beroligende blå til rig rosa – og seks organiske mønstre med naturreferencer til blandt andet blomster og himmel, som gør det muligt at skabe en magisk dekoration på alle hjemmets vægge.

Prisen på Elverhøj-flisen er 48 kroner pr. stk. eller 2.798 kr. pr. m2

Emner

Tags


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 55 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vores medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 30 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager Sociale medier, samarbejdsaftaler og grafiske projekter 22 65 10 00

Relaterede nyheder