Gå til indhold
Dewdrop Tiles - ny eksklusiv fliseserie

Nyhed -

Dewdrop Tiles - ny eksklusiv fliseserie

Mosaikhjørnet præsenterer nu en helt ny, eksklusiv fliseserie til liebhaversegmentet eller boligejeren med sans for detaljen. Her er det nemlig muligt at få fliser med individuelle, arkitekttegnede og håndskårne designs. 

Med den nye fliseserie fra Dewdrop Tiles hos Mosaikhjørnet, er det nu muligt at bestille fliser med moderne håndskårne, nordiske designs, som tilfører hjemmet en unik detalje. Det kan eksempelvis være mønstre som valmuer, spurve, koraller eller et helt forårslandskab, som alle er designet på Bornholm af arkitekten og kunstneren Rocío Paniagua.

Foruden de eksisterende mønstre er det desuden muligt at bestille individuelle designs, hvis man ønsker et helt særligt motiv eller tema. På den måde kan man tilføre eksempelvis badeværelset eller køkkenet et fuldstændigt unikt og personligt udtryk, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Dewdrop Tiles kan ikke alene bruges som en lækker detalje, hvis man renoverer eller bygger nyt, men også i en eksisterende flisevæg. Her kan man udskifte et par fliser, som erstattes med motivet, og på den måde integrere designet som en del af væggen.

Dewdrop Tiles fås i en bred vifte af materialer og farver og fremstilles så vidt muligt af fliserester, så spild minimeres mest muligt. 

Dewdrop Tiles koster fra 4.499 kr. 

For bestillinger, send en mail til info@mosaikhjornet.dk.


Arkitekten og kunstneren Rocío Paniagua fra sit atelier på Bornholm.

Emner


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 55 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vores medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 30 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager Sociale medier, samarbejdsaftaler og grafiske projekter 22 65 10 00

Relaterede nyheder