Gå til indhold
Mosaik Eventyr Den Grimme Ælling Kobber 30x30,  1.698 kr. M2.

Billede -

Mosaik Eventyr Den Grimme Ælling Kobber 30x30, 1.698 kr. M2.

Nu hopper eventyrene ud af bøgerne og op på væggen ! De fleste af os er vokset op med H.C. Andersens mange fantastiske eventyr, og nu bliver eventyrene levende... - måske ikke helt, men tæt på. Vi har nemlig opkaldt en serie af vægmosaikker, der er inspireret af og opkaldt efter de mange gode fortællinger fra Danmarks største digter og forfatter. På denne måde bliver din væg og dit hjem nu til et eventyr. Husk altid... “livet er det dejligeste eventyr” - H.C. Andersen
  • Licens: Brug i medier
    Materialet kan downloades af journalister, bloggere, meningsdannere etc. Det kan bruges og deles i forskellige sociale medier-kanaler med det formål fremføre, fortælle, kommentere eller redegøre for jeres pressemeddelelser og andre publiceringer - forudsat at materialet er uredigeret og publiceret i sin helhed. Forfatteren eller skaberen af materialet skal krediteres i det omfang, som god skik kræver (det betyder f.eks. at fotografer skal krediteres).
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 2000 x 1526, 1,58 MB
Download

Tags


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 55 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vores medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 30 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager Sociale medier, samarbejdsaftaler og grafiske projekter 22 65 10 00