Gå til indhold
Fra tegning til virkelighed

Nyhed -

Fra tegning til virkelighed

For mange muligheder? – Få Camilla til at tegne dit drømmebadeværelse…

Det kan være overvældende og uoverskueligt at skulle vælge fliser til hjemmet. Men bare rolig, uanset om du har godt styr på stilen eller ej, så kan Camilla hjælpe dig med masser af indretningsidéer og skabe 3D-tegninger ud fra dine drømme.

Tæt på
CAMILLA BEDHOLM FARCINSEN

Jeg arbejder med fliser, fordi det er spændende og kreativt. Det er sjovt at hjælpe kunder igennem hele processen og at finde frem til den helt rette løsning, da alle projekter er forskellige.

Min tilgang til et projekt er at være åben over for ønsker og skabe et rum, der passer lige netop til den enkelte. Jeg udfordrer kundens stil og hjælper dem med at se de mange muligheder, der er med fliser.

Det vigtigste i et projekt er at skabe et rum, som fungerer for den enkelte kunde. Ikke kun på design men også funktionalitet og personlighed.

Lige nu er jeg meget begejstret for, at man ikke er bange for farver, planter og natur, som vi ser mere og mere af både på badeværelser og i køkkener. Vær modig! Afprøv idéer og spring ud af din comfort zone.

3 vigtige ting i indretningen er først og fremmest sammenhæng i boligen. Det er vigtigt for mig at den stil og stemning, man kører i hjemmet går igen i alle rum i større eller mindre grad. Det glemmer mange på badeværelset, da man ikke altid ser dette som et rum. Farver og mønstre skal harmonere. Det kan sagtens være tern og striber, hvis man vælger de helt rigtige nuancer. Forskellige mønstre og farver skal helst ‘tale sammen’ og ikke ‘skændes’. Livsstil og hverdag spiller også en stor rolle og skal tænkes ind i indretningen, så det hele skaber en helhed.

Jeg vil helst ikke undvære omtanke for detaljerne. Personligheden ligger i detaljen, som fuldender og binder et rum sammen.

Lige nu er jeg ret vild med vores Natural Copper serie. Den har farve, uden at den bliver alt for kraftig. Det er også en flise, der kan passe til næsten alle stilarter.

copperNY_web

Natural Copper

Livet er for kort til at være almindelig. Jeg har altid skilt mig ud fra normalen, hvad udseende angår. Hvis man elsker noget, eller synes noget kunne være sjovt at prøve, så skal man gøre det i stedet for at tænke “hvad nu hvis”. Jeg har snart været hele regnbuen igennem, hvad angår hårfarve, så hvem ved, måske er håret blåt i næste uge.

Kom et skridt nærmere din drøm…
Besøg Camilla hos Mosaikhjørnet i Glostrup eller send en mail på cbf@mosaikhjornet.dk. og hør mere om, hvordan hun kan skabe helhed i dit hjem.

Emner

Regioner


Mosaikhjørnet er din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flisebranchen, og vi tilbyder kvalitetsløsninger til både privat og erhverv.

Vore medarbejdere er eksperter i alt inden for fliser, klinker og mosaik og montering, og kan give dig en personlig og kompetent vejledning. Vi er i alt 30 engagerede medarbejdere, der hele tiden gør vores bedste for, at dit næste flisekøb skal blive en succes.

Pressekontakt

Sacha Vernstrøm Prosberg

Sacha Vernstrøm Prosberg

Pressekontakt Marketing & PR Manager 22 65 10 00

Relaterede nyheder