Få vores nyheder på mail

Inspirations-aften i Aalborg

Arrangement

14
MAR
Håndværkervej 24E, 9000 Aalborg
  -

Torsdag den 14. marts åbner Mosaikhjørnet dørene til showroomet i Aalborg, hvor de nyeste boligtendenser inden for fliser, klinker og mosaik vil blive vist frem.

En ekstraordinær aften om boligindretning
Hvis du interesserer dig for boligindretning og vil vide, hvilke klinker og fliser der kommer til at sætte trenden i de kommende sæsoner, er du den 14. marts klokken 18-21 velkommen til at kigge forbi Mosaikhjørnets showroom i Aalborg til en ekstraordinær aften.

Til arrangementet vil afdelingens fire medarbejdere stå klar til at vise rundt i butikken og fremvise udstillingen med det store sortiment af fliser, klinker og mosaikker. Her vil de også præsentere de nyeste indretningsstrømninger og inspirere med anderledes og kreative løsninger til indretning med fliser og klinker. Får du lyst til at købe noget, vil der desuden være ti procent rabat på samtlige køb.

Vinsmagning
Der vil også være mulighed for at købe en vinsmagningsbillet, hvor du kan smage 6-8 forskellige vine fra Liebervin i Randers. Vinsmagningsbilletten skal forudbetales og koster 125 kr. per person. 

De første gæster får desuden en goodiebag fra Meraki.   

Arrangementet finder sted torsdag den 14. marts fra klokken 18-21 på Håndværkervej 24E, 9000 Aalborg.