Få vores nyheder på mail

En vigtig mosaik kan fejre 25 års jubilæum

Arrangement

Morten siddende øverst på trucken i midten af halvfemserne.
01
MAR
Kirkebjerg Parkvej 1 2600 Glostrup
 

Igen i år kan Mosaikhjørnet fejre en jubilar. 

Denne gang er det Morten Væver, vores butikschef i Glostrup, som kan fejre 25 år i firmaet d. 1. marts.

Morten startede i en alder af 22 år, som lagermedarbejder og sælger i Glostrup. Året var 1993, og det var faktisk ved et tilfælde, at Morten endte med at få jobbet hos Mosaikhjørnet. Den første kandidat sprang nemlig fra, så til stor held for Morten (og for os) blev stillingen hans.

I Glostrup arbejdede Morten indtil januar 2006, hvorefter han blev udstationeret til vores butik i Brønshøj. Her blev han butikschef og fik dermed alt ansvaret for salg og daglig ledelse. Morten fik stor succes med at drive butikken, og det gav både ham og Mosaikhjørnet blod på tanden. Pga. stigende vækst og udvidelse af projektafdelingen i 2012, kom Morten tilbage til Glostrup og blev nu både butikschef for Glostrup og Brønshøj. Den dag i dag er butikken i Glostrup blevet så stor en butik, at Morten udelukkende kun driver denne.

Morten er vores alle sammen go-to-guy, som ved alt; lige fra fliser til alt tilbehør til it-udstyr og programmer og har altid overblikket over firmaet. Morten er en ener og meget vellidt blandt alle. Han er yderst arbejdsom og hjælper altid, hvor der er brug for det. Som Tanja, indehaveren af Mosaikhjørnet, beskriver ham: ”er han en vigtig mosaik i det samlede mosaikbillede. Uden ham hænger firmaet ikke sammen”.

Vi er meget stolte af Morten og vil gerne fejre ham med alle jer, som har stødt på ham på jeres vej. Venner af huset, samarbejdspartnere og leverandører, kom og fejr en vigtig mosaik:

Torsdag d. 1 marts fra 13-16 på Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup.