Få vores nyheder på mail

Tags

Brug fugen som en aktiv spiller i din boligindretning

Brug fugen som en aktiv spiller i din boligindretning

Blogindlæg   •   Feb 14, 2020 13:15 CET

Greb på køkkenskufferne, toiletspandens farve eller gulvmåttens mønster. Alt bliver som regel gennemtænkt, når danskerne indretter boligen. Men ifølge Mosaikhjørnet er der dog én væsentlig detalje, mange ofte overser, men som har et uudnyttet potentiale for rummets udtryk – nemlig fugen, der bliver brugt til hjemmets fliser, klinker og mosaikker.

​Vi skejer mere ud i boligindretningen

​Vi skejer mere ud i boligindretningen

Blogindlæg   •   Feb 14, 2020 08:58 CET

Danskerne er blevet modige i valget af interiør, materialer og mønstre i indretningen. Det handler om at skabe det personlige hjem, som skiller sig ud fra naboens, og her bliver blandt andet fliser og klinker brugt til at tilføre boligen karakter. Sådan lyder erfaringerne fra Mosaikhjørnets bolig- og indretningsrådgiver, der her kommer med sine tre bedste bud på, hvor trenden bevæger sig hen.

Til Italien med fingeren på flise-pulsen

Til Italien med fingeren på flise-pulsen

Blogindlæg   •   Okt 03, 2017 15:28 CEST

​Hvert år tager vi på inspirationstur til Italien. Vi stræber efter at have et bredt udvalg af fliser, så vi altid har noget for enhver smag. Og så er det altså nødvendigt at holde sig up to date med de seneste trends og have fingeren på "flise-pulsen". Det kan vi på Cersaie, også kaldet flise-heaven, i Bologna. Her er producenter fra hele verden samlet på én messe for at vise de nyeste varer